Diensten

Film & Montage

Benieuwd naar ons werk?

Synergie's Portfolio

SYNERMARKETING Videografie

Met de open en sprankelende persoonlijkheid van de videografen van Synergie voel je je al snel op je gemak voor de camera. En dat zie je terug in de video’s. Of het nu gaat om goede video’s voor een event, zakelijke website, sfeerbeelden voor in- en exterieur of studiovideografie. Onder studiovideografie valt o.a. talkshows, interviews en muziekvideo’s. Maar ook het vastleggen van producten behoort tot de mogelijkheden.

ZAKELIJK EN PARTICULIER

Synermarketing werkt voor zowel particulieren als bedrijven. De liefde die de videografen voor hun vak hebben, zelf afkomstig uit een creatieve stad (Almere) met jonge talenten op het gebied van muziek, sport, fashion etc. hebben een goed oog voor compositie. Juist de vele facetten van videografie maakt dat zij nog dagelijks verrast worden door de prachtige beelden die ontstaan voor de camera. Synergie houdt niet van beperkingen en de voorkeur gaat uit naar puurheid, eerlijkheid en eenvoud. De tijd en aandacht die Synergie investeert zie je terug in haar werk; ze streeft naar het perfecte beeld. De video’s die zij produceert, hebben iets bijzonders door de hoge betrokkenheid en vakkennis van de Synergie videografen.

STUDIOvideoGRAFIE OP EEN BIJZONDER LOCATIE IN ALMERE

Wie bij Synermarketing in de studio komt voelt zich, door haar spontaniteit, hartelijkheid en de aangename sfeer in het atelier, snel op zijn/haar gemak. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen en durft men zich makkelijker aan de camera over te geven. Uiteraard erg belangrijk voor het goed kunnen vastleggen op beeld. De persoonlijke aandacht en het empathische vermogen van Synergie zorgen ervoor dat men zich al snel thuis voelt. De rust en besloten omgeving maken dat je alles even kunt vergeten en dat er prachtige sessie tot stand komt. Het persoonlijk contact is van grote waarde en dit onderscheidt Synergie Media Entertainment.

videoGRAAF ALMERE, AMSTERDAM, LELYSTAD EN OMSTREKEN

Synermarketing heeft oprechte belangstelling voor mensen. Ze werkt op haar gevoel, volgt haar hart en laat zich inspireren door het moment. Creatieve beslissingen neemt ze puur intuïtief. Ben je benieuwd wat Synergie voor jou kan betekenen als beeldmaker? Wil je sterke video’s voor jouw website, een vakvideograaf voor een event/show of ben je op zoek naar goede muziekvideo of aftermovie. Neem dan gerust even contact op.

 

SYNERMARKETING

Synermarketing is een marketing bedrijf dat content creëert door het gebruik van entertainment, om zo de zichtbaarheid te krijgen het dienst/product die onze klanten graag in de spotlight willen zetten.

Synermarketing levert diensten zoals filmopnames & montage fotografie, grafisch ontwerp, webdesign en ook geven wij workshops aan anderen die dit graag willen leren.

 

MISSIE

Wij van Synergie vinden het belangrijk dat jongeren hun talenten optimaal kunnen benutten. Wij geloven dat creatieve jongeren vaak veel meer kunnen dan dat zij laten blijken. Om hun talenten optimaal te benutten, willen wij jongeren een duw in de rug geven om hun passie te volgen. De dromen van jongeren willen wij waarmaken. Dit doen wij door middel van het aanreiken van de juiste tools en door het bieden van een geschikte ruimte, zodat zij zichzelf verder kunnen ontwikkelen.

klaar voor de start?
Open chat
Hulp nodig ?