Diensten

Grafisch Ontwerp

Het juiste ontwerp voor de juiste prijs

Logo's

Flyers

Visitekaartje

Huisstyle

Bij SYNERMARKETING bent u aan het juiste adres voor mooie een goede grafische vormgeving.

U heeft maar één kans voor het maken van een eerste indruk! Dit cliché is niet voor niets een cliché, het is gewoon helemaal waar. Uw bedrijfsuitingen zijn als een maatpak. Het is mooi, het past precies, het straalt uit wie u bent.

Bij Synermarketing kunt u een complete huisstijl, alleen een logo, een originele poster of flyer laten ontwerpen. Wij laten onze creativiteit vrijuit stromen. En we streven naar originaliteit. Onderscheidende ontwerpen zijn het resultaat.

HUISSTIJL

Een huisstijl is ook wel de visuele uitstraling van uw bedrijf, met het logo als uitgangspunt. Daarnaast bestaat een huisstijl uit consistent toegepaste kleuren, typografie (lettertypen) en vorm- en stijlelementen. Dit zorgt voor (her)kenbaarheid van uw onderneming.

Omdat wij mensen visueel zijn ingesteld, vormt de huisstijl een cruciaal onderdeel in communicatie-uitingen. Het is de eerste kennismaking. Met uw huisstijl laat u zien wie u bent, wat u doet en waar u goed in bent. Een huisstijl draagt dus bij aan het opbouwen en behouden van een goed imago. Met uw huisstijl kunt u zich onderscheiden van de concurrent.

Bij Synermarketing zitten we niet vast aan één stijl. Synermarketing voelt zich thuis bij iedereen. De uiteenlopende klanten uit diverse branches onderstrepen dat. Van A(dvocaten) tot Z(uiderkwartier). Uw huisstijl krijgt vorm aan de hand van uw eisen en wensen. We ontwerpen enkele logo’s (enkel en alleen voor u!) en op basis daarvan werken we naar het ideale, definitieve design toe.

Bij Synermarketing kiest u uit verschillende pakketten die ieder diverse huisstijlelementen bevatten. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid zelf een pakket samen te stellen, u kunt hiervoor vrijblijvend een offerte aanvragen.

LOGO

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van uw bedrijf om een goede eerste indruk te maken. Het is een blikvanger die in één oogopslag laat zien waar u voor staat. Uiteraard is een goede kwaliteit belangrijk, zo kunt u uw logo altijd inzetten.

VISITEKAARTJE

Waar uw website het online visitekaartje van uw bedrijf is, mogen de ouderwetse fysieke visitekaartjes natuurlijk niet ontbreken! Het is belangrijk dat uw visitekaartje aansluit bij uw identiteit en de huisstijl van uw onderneming. De visitekaartjes die wij ontwerpen hebben bovendien een unieke en professionele uitstraling. U wilt immers toch een goede impressie achterlaten bij de personen aan wie u uw visitekaartje geeft?

FLYER

Een flyer zet u niet zómaar even in elkaar. De keuze van het papier, de kleuren, foto’s, tekst en de lettergrootte zijn belangrijke keuzes bij het ontwerpen van een flyer. Want op welke kleuren legt u de accenten? Welke foto’s kunt u het beste gebruiken? Hoe zorgen we ervoor dat uw flyer laat zien wie u bent en wat u doet? En hoe positioneren we de diverse elementen het beste? Vragen waarop wij samen het beste antwoord gaan zoeken. En zo laten we uw flyer opvallen tussen alle andere reclame-uitingen.

Een ander grafisch ontwerp nodig? Neem contact met ons op!

Synermarketing

Synermarketing is een marketing bedrijf dat content creëert door het gebruik van entertainment, om zo de zichtbaarheid te krijgen het dienst/product die onze klanten graag in de spotlight willen zetten.

Synermarketing levert diensten zoals filmopnames & montage fotografie, grafisch ontwerp, webdesign en ook geven wij workshops aan anderen die dit graag willen leren.

 

MISSIE

Wij van Synermarketing vinden het belangrijk dat jongeren hun talenten optimaal kunnen benutten. Wij geloven dat creatieve jongeren vaak veel meer kunnen dan dat zij laten blijken. Om hun talenten optimaal te benutten, willen wij jongeren een duw in de rug geven om hun passie te volgen. De dromen van jongeren willen wij waarmaken. Dit doen wij door middel van het aanreiken van de juiste tools en door het bieden van een geschikte ruimte, zodat zij zichzelf verder kunnen ontwikkelen.

klaar voor de start?
Open chat
Hulp nodig ?