with the star

Social Media beheer

Meer tijd nodig voor andere dingen?

Geen tijd om je socials bij te houden? Wij van Synermarketing bieden volledig social media beheer voor een betaalbare prijs. We posten actief op social media en houden elk kanaal actief bij met unieke content. Jij houdt de controle. We bepalen de strategie, doelgroep en zorgen dat online doelstellingen worden behaald.

Effectief de doelgroep bereiken

Social media uitbesteden is een goede oplossing voor bedrijven die zelf geen tijd hebben om actief te zijn op social media of dit liever overlaten aan een social media expert. Onze klanten krijgen meer naamsbekendheid op social media door goede content, meer interactie en de juiste advertenties.

Professioneel beheer

Als je kiest voor het uitbesteden van social media dan weet je zeker dat er regelmatig content wordt geplaatst en dat deze aansluit bij de tone of voice van het bedrijf. Je hebt geen omkijken meer naar je social media, de verschillende kanalen op social media worden op de juiste manier ingezet en marketing doelstellingen worden behaald.

Voordelen social media uitbesteden

Als je kiest voor het uitbesteden van social media heb je hier geen omkijken meer naar. De verschillende kanalen op social media worden op de juiste manier ingezet en marketing doelstellingen worden behaald.

 Actieve social media accounts
 Professionele uitstraling voor (potential) klanten
 De juiste doelgroep wordt bereikt
 Groter bereik en online zichtbaarheid
–  Tijdsbesparing

Duidelijke rapportages

Naast persoonlijk contact houden we je natuurlijk graag op de hoogte van de resultaten van je social media kanalen. Daarom sturen we maandelijks een uitgebreide rapportage en heb je 24/7 inzicht in de prestaties via een online dashboard.

 Online dashboard met resultaten
 Maandelijkse uitgebreide rapportage
 Vaste contactmomenten

Synermarketing

Synermarketing is een marketing bedrijf dat content creëert door het gebruik van entertainment, om zo de zichtbaarheid te krijgen het dienst/product die onze klanten graag in de spotlight willen zetten.

Synermarketing levert diensten zoals filmopnames & montage fotografie, grafisch ontwerp, webdesign en ook geven wij workshops aan anderen die dit graag willen leren.

 

MISSIE

Wij van Synermarketing vinden het belangrijk dat jongeren hun talenten optimaal kunnen benutten. Wij geloven dat creatieve jongeren vaak veel meer kunnen dan dat zij laten blijken. Om hun talenten optimaal te benutten, willen wij jongeren een duw in de rug geven om hun passie te volgen. De dromen van jongeren willen wij waarmaken. Dit doen wij door middel van het aanreiken van de juiste tools en door het bieden van een geschikte ruimte, zodat zij zichzelf verder kunnen ontwikkelen.

klaar voor de start?
Open chat
Hulp nodig ?