Diensten

Webdesign

Hoe mooi een website aan de buitenkant ook lijkt, het is de motor die het geheel aandrijft.

Je website wordt gebouwd met een systeem waarmee je jouw website eenvoudig kunt beheren. Onze webdesigners informeren je graag als je vragen hebt of advies wilt over je website. Zoek je een standaard website of wil je meer een webdesign op maat? Wij bouwen de website die bij jou past.

Synermarketing gelooft in het uniek zijn van jouw organisatie en boodschap. door maatwerk website te ontwerpen, leveren die volledig aansluiten bij je organisatie en identiteit.

Door direct in de ontwerpfase bezig te zijn met de conversie van de website zorgen we ervoor dat de website ook voor die doelen wordt ingericht. Je boodschap en de conversie doelen zijn primair de uitgangspunten op basis waarvan wij het ontwerp verzorgen.

Ons idee is heel eenvoudig en voor iedereen die graag een betaalbare website wil laten maken, maar geen zin heeft in ingewikkelde dingen. Je kiest een website, stuurt ons je teksten, foto’s en logo en wij zorgen dat alles goed en professioneel in je website komt te staan.

 

professionele websites

Hoe mooi een website aan de buitenkant ook lijkt, het is de motor die het geheel aandrijft. Onze ervaren webdesigners zorgen ervoor dat jouw website snel laadt, responsive is, en goed gevonden wordt in de zoekmachines. Om dit mogelijk te maken, stemmen wij diverse elementen nauwkeurig op elkaar af:

  • Responsive Design:
    Vroeger werden websites bekeken op de PC met monitors in dezelfde beeldverhouding. Nu maken bezoekers gebruik van laptops, tablets en smartphones met ieder een eigen beeldverhouding, formaat en resolutie. Wij ontwikkelen responsive websites die op ieder apparaat snel werken en op de juiste wijze worden getoond. Hierbij testen wij de website uitvoerig op diverse browsers en verschillende apparaten. zodat het design zowel op een pc als mobiele telefoon en tablet een goed passend formaat heeft. Daarmee zorgen we voor een optimale ervaring voor al je bezoekers. De site is responsive, 
  • SEO-proof
    De meeste mensen zoeken naar een bedrijf, dienst of product via de zoekmachines. SEO staat voor Search Engine Optimization, ofwel Zoekmachine Optimalisatie. Met SEO wordt je website zodanig ingericht dat deze hoger zal scoren in de belangrijkste zoekmachines. Onze experts zorgen dat jouw website technisch wordt geoptimaliseerd voor SEO, waardoor jouw website ook op de lange termijn hoog blijft scoren in de zoekresultaten.

    Hogere Conversie
  • Een sterke website weet bezoekers aan te sporen om een actie te ondernemen, zoals het inschrijven voor een nieuwsbrief of het bestellen van een product. Met een slimme inrichting en diverse marketingtechnieken geven we jouw website overtuigingskracht. Daarmee zetten we jouw bezoekers gemakkelijk om in conversies.

Synermarketing

Synermarketing is een marketing bedrijf dat content creëert door het gebruik van entertainment, om zo de zichtbaarheid te krijgen voor het dienst/product die onze klanten graag in de spotlight willen zetten. Synermarketing levert diensten zoals filmopnames & montage fotografie, grafisch ontwerp, webdesign en ook geven wij workshops aan anderen die dit graag willen leren.

Missie

Wij van Synermarketing vinden het belangrijk dat jongeren hun talenten optimaal kunnen benutten. Wij geloven dat creatieve jongeren vaak veel meer kunnen dan dat zij laten blijken. Om hun talenten optimaal te benutten, willen wij jongeren een duw in de rug geven om hun passie te volgen. De dromen van jongeren willen wij waarmaken. Dit doen wij door middel van het aanreiken van de juiste tools en door het bieden van een geschikte ruimte, zodat zij zichzelf verder kunnen ontwikkelen.

klaar voor de start?
Open chat
Hulp nodig ?